Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ


Με ποιον τρόπο θα γλιτώσει η Ελλάδα από την ντόπια αδίστακτη κομματική-πολιτική-δημοσιογραφική-συνδικαλιστική ολιγαρχία που μας έχει ξεπουλήσει στους ξένους; Πώς θα πάρουν τον έλεγχο της χώρας στα χέρια τους οι υγιείς και πραγματικά φιλολαϊκές (όχι λαϊκίστικες) δυνάμεις; Θα ήθελα να ακούσω ρεαλιστικές απόψεις και  προτάσεις για διέξοδο .... για το πώς επιτέλους θα στείλουμε στον αγύριστο όλη αυτή την αληταρία που μας έχει πιει το αίμα!   Παρακαλώ σχολιάστε παρακάτω...

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα,

    Το ερώτημα, που θέτεις έχει πολλές και διαφορετικές πτυχές, που θέλουν πολύ καλή μελέτη, πριν απο οποιδήποτε τελικό συμπέρασμα.

    Σιγουρά, υπάρχουν οι λύσεις, που πρέπει να γίνουν άμεσα και σίγουρα αυτές, που θα έχουν μακρόπνοη και σταθερή πορεία.

    Πρώτα, απο όλα με τις επερχόμενες εκλογές χρειάζεται ο κάθε ένας απο εμάς να έχει στο νού και να θυμηθεί, πολλά απο την προσφάτη ιστορία, του τόπου, έτσι όπως τα έδωσαν τα ελληνικά media και έτσι, όπως το εισέπραξε απο τη μελέτη των γεγονότων.

    Στις εκλογές θα φανεί, αν έχουμε μάθει ύστερα απο 35 χρόνια διακυβέρησης, αν θέλουμε να πετάξουμε απο πάνω μας των ζυγό, που αχρήστευεσαι το μυαλό των Ελλήνων, με το να εξασφαλίσουν μια θέση στον Ήλιο-Δημόσιο και του δημιούργησε το αίσθημα κατωτερώτητας για την ιδιωτική πρωτοβουλία. Αν δεν είναι σίγουρος, κάποιος, τι θα ψηφίσει καλύτερα, να μελετήσει όλες τις παραμέτρους, με παλιούς και νέους προφήτες.

    Αυτό, που φοβάμαι περισσότερο είναι η έλλειψη ενός ηγέτη με το χάρισμα και την ιδιοασυγκρασία, να έχει το λαό ευχαριστημένο, αλλά και τους ξένους σε απόλυτη εναρμόνιση με τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

    Ο ηγέτης, που θα στοχεύσει στην παιδεία και στην υγεία του τόπου θα μπορέσει να δημιουργήσει κράτος, το οποίο να είναι αντάξιο των προσδοκιών όλων των Ελλήνων.

    Τέλος, αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται να δείξει την πυγμή του και να διαλύσει τα τζάκια, τις οικογένειες αλλά και όλους εκείνους, που φωνάζουν δήθεν, με νόμους που θα τιμωρούν την ασυδοσία και την εκμετάλλευση.

    Δυστυχώς δεν βλέπω κάποιον Ηγέτη ακόμα. και λυπάμαι ειλικρινά.

    ΤΟ μοναδικό βήμα, που μπορούμε να κάνουμε εμείς σαν λαός είναι α δείξουμε την ισχύ και την ''σοφία'' μας στη κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή