Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ... ΑΝΑΒΑΣΙΣ



ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ Μιλώντας, οι άμεσες πολιτικές και οικονομικές εξέλιξεις αναμένεται να βοηθήσουν το μεσοπρόθεσμο ανοδικό momentum.

Η συμφωνία με την τρόικα ανοίγει το δρόμο για εκταμίευση της δόσης και έτσι κλείνει  ένας ακόμη κύκλος διαπραγματεύσεων  με συνοπτικές διαδικασίες αυτή τη φορά, πράγμα όχι και πολύ περίεργο. Το ελληνικό χρηματιστήριο θα έχει σημαντικά οφέλη στην πιθανότητα αναβάθμισης της χώρας από τον οίκο αξιολόγησης Moodys την Παρασκευή και από την S & P τις επόμενες ημέρες.

Στο χρηματιστήριο έχει δημιουργηθεί μία αρκετά ισχυρή στήριξη στην περιοχή των 1315-1320 μονάδων που θα μπορούσε να είναι αφετηρία για επαναπροσέγγιση των τελευταίων υψηλών των1380 μονάδων.

 Η υπέρβαση των 1.400 μονάδων θα πραγματοποιηθεί, όταν η Ελλάδα επιχειρήσει την έξοδο προς τις αγορές που μπορεί να είναι πολύ σύντομη και όταν όλες οι ελληνικές τράπεζες υποβάλουν όπως έχουν την υποχρέωση στην Τράπεζα της Ελλάδος, μέχρι την 15η Απριλίου, σχέδιο κεφαλαιακής ενίσχυσης με χρονοδιάγραμμα για την υλοποίησή της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου