Με τους τρόπους που παράγεται το γάλα στις σημερινές φάρμες από αγελάδες που ...
συνωστίζονται και τρώνε πιο πολλά συντηρητικά από ότι τρώμε εμείς σε όλη μας τη ζωή....που λέει ο λόγος....
τι να πρωτοπιστεύσεις. Μάλλον υπάρχουν και άλλες επιλογές.....ΡΩΤΗΣΤΕ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ.
Επίσης, μια που μιλάμε για τρόφιμα, - και μια που φορολογούνται τα πάντα - ένας καλός τρόπος φορολόγησης είναι...
ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ....ΟΛΑ ΤΑ ΣΝΑΚ, ΚΕΚΑΚΙΑ, ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ, ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ, κ.α. ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΑ ΛΙΠΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΑΚΟΡΕΣΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ...και προπάντων των παιδιών μας.
Τέλος, για το γάλα τα αποτελέσματα μιας έρευνας της Greenpeace έδειξαν ότι σε όσα από τα τυχαία δείγματα ζωοτροφών από αρκετές φάρμες ανά την Ελλάδα που τα στείλανε για ανάλυση σε εξειδικευμένο και διαπιστευμένο εργαστήριο υπήρχε σόγια, αυτή ήταν μεταλλαγμένη.
Και γνωρίζουμε ότι οι κίνδυνοι από τη χρήση γενετικά τροποποιημένων τροφίμων
είναι μεγάλοι. Υπάρχουν κίνδυνοι για την ανθρώπινη υγεία: Μεταφορά αλλεργιών, δημιουργία ανθεκτικών μικροοργανισμών στα αντιβιοτικά, πιθανότητα για άγνωστες επιδράσεις που μπορούν να έχουν σχέση με καρκίνο ή άλλες επιδράσεις στην ανθρώπινη υγεία και κίνδυνοι για το περιβάλλον: Ανεπιθύμητη μεταφορά γενετικά τροποποιημένων χαρακτηριστικών σε άλλους οργανισμούς με φυσικούς τρόπους, απώλεια του πλούτου της βιολογικής διαφοροποίησης στο φυτικό και ζωικό βασίλειο, άγνωστες επιδράσεις σε μικρόβια ή άλλους μικροοργανισμούς του εδάφους.
Επομένως, χρειάζονται πολλαπλές δικλείδες ασφαλείας για την αποφυγή ανεπιθύμητων επιπτώσεων σε πολιτικό, οικονομικό, περιβαλλοντικό και ιατρικό επίπεδο.
Επαγρύπνηση και εδώ λοιπόν.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου