Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ-ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Διαβάζεις απλά το μνημόνιο ή το μελετάς καλά, γιατί είσαι υπόλογος στον εαυτό σου πρώτα και μετά στους ψηφοφόρους σου?
Είσαι υπεύθυνος πολίτης και συμμετέχεις ενεργά ή δεν έχεις επαφή με την απλή καθημερινότητα του Έλληνα που εκπροσωπείς στη Βουλή?
Μόνο και μόνο η παραδοχή ότι ψήφισαν - ο Χρυσοχοίδης, η Λούκα, κ.α. - για το μνημόνιο δίχως να το έχουν διαβάσει, δείχνει ότι ζουν στον δικό τους κόσμο.

....Αλλά έτσι - το είχαμε υποψιαστεί άλλωστε - είναι το σύνολο σχεδόν του πολιτικού κόσμου. Αυτοί ζουν για ωραία και παραπλανητικά λόγια, μεγάλη ζωή και ταξίδια, παχυλούς μισθούς και dolce vita.

Όταν το θράσος τους γίνεται νοοτροπία , βίωμα ψυχής και κυρίαρχος θεσμός τότε πολλά κακά μπορούν να συμβούν για τον ελληνικό λαό. Και να που φτάσαμε...

Οι άβουλοι πολιτικοί και οι κομματάρχες τους μετέτρεψαν την ελευθερία της καλώς εννοούμενης δημοκρατίας σε ασυδοσία και ξέχασαν το ρητό του Ισοκράτη, ότι «Από την εξουσία να φεύγεις όχι πιο πλούσιος, αλλά πιο δοξασμένος, γιατί ο έπαινος του λαού είναι καλύτερος από πολλά χρήματα.»

Τα ξεδιάντροπα κόμματα που υπηρετούν, δεν πληρώνουν τίποτα στο κράτος, παρά ζουν μόνο για τις χορηγίες του. Δέχονται ξετσίπωτα δημόσιο και ιδιωτικό χρήμα, χρωστάνε παντού και δε δέχονται και έλεγχο κιόλας. ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ . ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ.

Η κοροιδία σε όλο της το μεγαλείο. Το ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΑΣ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΤΑ "ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ.

Ελληνίδες και Ελληνες, ξεσηκωθείτε τώρα, για να αποτινάξουμε τον ζυγό των ανίκανων ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ και αγράμματων ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ.

-όλοι εμείς που ΔΕΝ βάλαμε το δάχτυλο στο μέλι
-όλοι εμείς που ΔΕΝ βολέψαμε παιδιά στο Δημόσιο γιατί ΔΕΝ είμασταν γραμμένοι μέλη των κομματων
-όλοι εμείς που ΔΕΝ υποκείψαμε σε κομματικές πιέσεις και γλυψίματα
-όλοι εμείς που ΔΕΝ αφισοκολήσαμε
-όλοι εμείς που ΔΕΝ ανεχόμαστε πατροναρίσματα απο κανέναν

Βγείτε στους δρόμους να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας και το μέλλον των παιδιών σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου